Over jou

Wij beginnen iedere dag met één doel: jou een leuke nieuwe baan bezorgen. Of liever nog: een carrière. Laat jij zien dat je meer wilt leren en jezelf wilt verbeteren? Dan vinden wij het bij Justlogic gewoon logisch dat we je daar bij helpen.

Bij Justlogic ben jij niet zomaar een sollicitant, zoals bij andere uitzendbureau’s. We noemen je liever een ‘werkzoekende klant’. Om aan te geven dat jij net zo belangrijk voor ons bent als de werkgevers voor wie we geschikte mensen zoeken. Schrijf je bij ons in, kom op bezoek of bel ons en we doen vervolgens alles om jou te helpen aan een passende baan op het niveau dat jij ambieert. Ook als we niet direct iets voor je hebben. We willen je zelfs een aantal beloftes doen. Klik hier!

Justlogic is een uitzendbureau met net dat beetje extra inzet. Bekijk onze vacatures, op verschillende niveaus. Om te zien wat bij je past. Of waar jij bij zou willen passen. We hechten waarde aan persoonlijk contact. Altijd open, eerlijk en echt actief, zodat je echt iets aan ons hebt, én wij aan jou. Zo helpen we elkaar om succesvol te zijn.

Ben je goed in je werk, maar heb je moeite met sollicitatiegesprekken? Ook dan staan we voor je klaar. We bereiden je voor op je gesprek en geven je tips. We kennen onze klanten natuurlijk van haver tot gort. Je CV bekijken we samen en daar waar nodig punten we het iets bij. Ook nemen we het gesprek achteraf persoonlijk met je door. Zo zijn we er voor jou. Altijd.