Over ons

Uitzendbureau Justlogic is een betrekkelijk nieuwe ‘speler’ op de markt, zoals dat zo mooi heet. Maar de mensen achter Justlogic bulken van de ervaring op uitzendgebied. Niet alleen op het gebied van uitzenden, maar ook op het gebied van inlenen. We kennen dus beide kanten van het verhaal. Hierdoor snappen we veel beter waar het ├ęcht om draait. Zo kunnen we weloverwogen de juiste dingen doen om zowel werkgever als werkzoekende optimaal te bedienen.

Dat we zijn aangesloten bij de NBBU en de juiste NEN-certificering hebben, vinden we een basisvereiste. Veel belangrijker vinden we het feit dat we werken met mensen met veel uitzendervaring. Mensen die bovendien graag met en voor mensen werken, die persoonlijke aandacht geen tijdverspilling, maar een verrijking van hun werk vinden. Zowel richting werkgevers als werkzoekenden. Zeven dagen in de week, met altijd een passend antwoord paraat.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking, of schrijf je in als werkzoekende