Selecteer een pagina

Werken als reachtruckchauffeur?
Je vindt je baan bij Justlogic.

Op zoek naar vacatures in Tilburg?

Op zoek naar vacatures in Waalwijk?

Op zoek naar vacatures in Goirle?

Schrijf je in als reachtruckchauffeur en wij helpen je verder!

Starten als reachtruckchauffeur?

Behoud je altijd het overzicht, steek je je handen graag uit je mouwen en kan je goed zelfstandig werken? Dan is de functie reachtruckchauffeur jou op het lijf geschreven. Je bent werkzaam op een logistieke afdeling en verantwoordelijk voor het verzamelen van orders, laden en lossen van producten en maakt deze vervolgens gereed voor verzending. Hiernaast verwachten we dat je administratieve werkzaamheden uit kunt voeren, zoals orders labelen en pallets scannen.

Het is belangrijk dat je initiatief toont en altijd goed voorbereid bent! Jij zorgt ervoor dat de orders het magazijn op tijd bereiken en veilig verlaten. In het bezit zijn van een reachtruckcertificaat is een vereiste. Wil jij bij een van onze opdrachtgevers in Tilburg of omstreken aan het werk? Schrijf je in via onderstaand formulier en wij zoeken de reachtruckchauffeur vacatures die bij jou passen!

Wat kun je van ons verwachten?

Altijd een eigen contactpersoon

Altijd een eigen contactpersoon

24-7 bereikbaar via Whatsapp

24/7 bereikbaar via whatsapp

Hulp bij opstellen van je CV en sollicitatie

Hulp bij opstellen van je CV en sollicitatie

Op je eerste werkdag gaan we met je mee

Op je eerste werkdag gaan we met je mee
  Schrijf je in bij Justlogic!

  Zodra we je gegevens hebben ontvangen, nemen we binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek.

  Schrijf je in bij Justlogic!

  Zodra we gegevens hebben ontvangen, nemen we binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek.
   Reachtruckchauffeur in of rondom Tilburg

   Op zoek naar een leuke baan als reachtruckchauffeur? Bij een bedrijf dat bij je past? Wij helpen je graag! Kom langs bij onze vestiging in Goirle en vertel ons wie je bent en wat je talenten zijn. Dan leiden wij jouw toekomst in goede banen!

   Hebben we niet direct een passende vacature? Dan zoeken we door totdat we jouw tijdelijke, flexibele of vaste baan hebben gevonden.