Werkgevers

Justlogic is een onderscheidend uitzendbureau. Op verschillende manieren. Dat onderscheid helpt ons om werkgevers net even wat beter te bedienen dan andere uitzendbureau’s dat doen. Zonder rare fratsen. Gewoon, Justlogic.

We richten ons heel bewust op de lokale markt. Omdat we die zelf goed kennen, kunnen we onze klanten het beste helpen aan goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. “De juiste man op de juiste plaats.” Het klinkt inmiddels als een cliché. Een cliché dat we graag zijn oorspronkelijke kracht weer terug willen geven. Met consultants die echt ervaren zijn. Met onze actieve houding naar al onze klanten, begeleiding van klanten die ze ergens anders niet krijgen en door heel open en transparant een aantal beloften te doen. Klik hier voor onze 7 beloften.

We zijn ons bewust van het feit dat we alleen succesvol zijn als we werkgever en werkzoekende beide al onze aandacht geven. Onze klanten hebben elkaar nodig om succesvol te zijn. Wij begeleiden dat proces. Met snelheid en zorg. Met persoonlijk contact en de 24/7 mentaliteit die we hebben. We bieden onze medewerkers een gratis fitnessabonnement om ze te helpen gezond te zijn en blijven. We draaien het proces van matchen zelfs om als dat nodig is. Om mensen niet zomaar een baan, maar zelfs een loopbaan te bieden. Zo hebben onze werkgevende klanten altijd de beste mensen. Gemotiveerde mensen.

Justlogic heeft veel ervaring, zowel aan de kant van de werkgever als die van de leverancier. Zo kunnen we snel en overwogen beslissen. Met HR-advies bijvoorbeeld. Of door ook op pad te gaan met vacatures die we niet direct zelf kunnen invullen. We kunnen nog wel even doorgaan. Maar wellicht is het handig om contact op te nemen. Graag zelfs! Een persoonlijk gesprek werkt altijd beter. Helder, open en eerlijk. Ook dat vinden we Justlogic.

Onze diensten:
  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving en Selectie
  • Payrolling
  • HR-Advies